Case

09

Dutch Cabin Group

Dutch Cabin Group is specialist in het leveren van tijdelijke en semi permanente huisvesting, zowel nationaal als internationaal. Wij zijn o.a. verantwoordelijk voor de missie en visie, ontwikkelen identiteit voor diverse dochterbedrijven en realisatie van glossy magazines.

  • identiteit
  • merkstrategie
  • concepten
  • magazines
Deel deze case

Coolblue

bedrijfsleven

Past in het rijtje Uber, AirBnB en andere exponentiële organisaties. Wij mochten een beetje meehelpen aan het succes van Coolblue.

lees verder

Unilever

bedrijfsleven

Bijna elk Nederlands huishouden heeft er wel een product van in huis staan: Unilever. Consumer goods met een duurzaam randje…

lees verder

Gazprom Energy

bedrijfsleven

Gazprom Energy heeft veel aandacht voor haar klanten en steekt dan ook veel energie in business to business communicatie. Daar helpen wij graag een handje bij…

lees verder

Luba uitzendbureau

bedrijfsleven

Met hart voor het MKB en dicht bij lokaal talent is Luba een belangrijke speler in de uitzendbranche. En dat laten we zien met de campagne “Luba maakt het mogelijk’’!

lees verder

Woonstad Rotterdam

maatschappij

Woonstad Rotterdam is niet zomaar een woningcorporatie. Echte Rotterdammers zorgen ervoor dat iedere wijk z’n succesverhaal kan schrijven.

lees verder

Essentium

bedrijfsleven

Durven kiezen voor een echte specialisatie en dat zó goed doen dat er vanuit heel Nederland mensen naar je komen kijken hoe je dat doet.

lees verder

Koffie doen?

Contactformulier
  • Wij hebben een geldig e-mailadres nodig om contact met u op te kunnen nemen.

Het Stormt maakt gebruik van cookies. Bekijk ons Cookie en Privacy statement voor meer informatie