maatschappij

Zo’n tien jaar geleden vonden we dat Het Stormt haar talenten en daadkracht ook moest inzetten voor de samenleving.

We vonden ziekenhuizen, wijken in problemen, maatschappelijke organisaties, de overheid en vele andere partijen bereid om samen met ons een frisse wind te laten waaien in hun sector.

Doelmatiger, eigentijdser, energieker en resultaatgericht. Met heel veel menselijkheid, empathie en je kwetsbaar durven opstellen.

We zijn actief op het gebied van strategie, organisatieverandering en vooral veel verbindingen aanleggen. Organisaties en mensen wendbaar maken. Klaar voor de toekomst.

Daarnaast weten we dit als geen ander te verpakken in communicatie die je raakt.


Cases

Min. van Financiƫn

Een financieel gezond Nederland. Daar gaat het Ministerie van Financiën voor. Dat vraagt om een sterke visie. En een krachtige koers, waar wij in diverse workshops voor wind in de zeilen zorgen.

02
Gem. Dordrecht

Verrassende ontmoetingen, nieuwe energie, andere tijden. Samen op zoek naar nieuwe wegen en verbindingen met Connecting Dordt!

18
Jeugdbescherming

Ieder kind veilig! Dat is waar Jeugdbescherming regio Amsterdam zich hard voor maakt. Elke dag zetten honderden gezinsmanagers zich in voor kwetsbare kinderen. Zij gaan door waar anderen stoppen.

14
Ministerie EZ

Van 3d printers tot drones. Techniek heeft een hoop te bieden. Samen met het ministerie van EZ ontwikkelden we inspirerende evenementen voor de technieksector…

33
Sociaal Werk

Sociaal Werk Nederland is de overkoepelende brancheorganisatie van het sociaal-maatschappelijk werk. Een betekenisvolle organisatie. Het Stormt hielp met een veranderingsslag.

61
TechniekTalent

Hoe aantrekkelijk kan je Techniek communiceren? Voor TechniekTalent.nu bedachten we een heel eigentijdse communicatiestrategie.

63
Westland

Voor de regio Westland hebben we een aantal belangrijke initiatieven mogen ondersteunen.

19
Dordrechts Museum

Met de campagne “Wie kust mij wakker?” ontwaakte het Dordrechts Museum uit haar 2 jaar durende verbouwingsslaap.

10
Woonstad Rotterdam

Woonstad Rotterdam is niet zomaar een woningcorporatie. Echte Rotterdammers zorgen ervoor dat iedere wijk z’n succesverhaal kan schrijven.

83
Ministerie VWS

Om Nederland gezonder te laten leven moet je dichtbij beginnen. Lokaal, Regionaal. Voor het ministerie van VWS verbinden, professionaliseren en optimaliseren we het Alles is Gezondheid… netwerk.

78
Thorax Erasmus MC

Onderzoek in de strijd tegen hart-, vaat- en longziekten is noodzakelijk. Dus kwam Het Stormt in actie met een campagne voor de Thorax Foundation van het Erasmus MC.

22
Duurzame Inzetbaarheid

Aan de slag zijn én blijven. Dat is waarvoor Stichting Duurzame Inzetbaarheid Technische Groothandel zich sterk maakt. En wij mochten daarvoor een sterk merk maken.

40
UVV Rotterdam

Vrijwilligerswerk. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Dat vindt de Unie van Vrijwilligers Rotterdam ook. En wij mochten meedenken hoe zij nog meer jongeren kunnen werven.

37
Rotterdam Pendrecht

Met het thema ‘Pendrecht is goed bezig!’ zijn we aan de slag gegaan met de bewoners zelf. 25 maanden, 25 thema’s, 25 helden van Pendrecht…

47

Nieuwsbrief ontvangen?


niet slaan!!!!

Wonder
lees verder

het stormt volkslied

Wonder
lees verder

in het nieuws

Wonder
lees verder

Eens praten?

Contactformulier
  • Wij hebben een geldig e-mailadres nodig om contact met u op te kunnen nemen.

Het Stormt maakt gebruik van cookies. Bekijk ons Cookie en Privacy statement voor meer informatie