Case

06

Waterschap Hollandse Delta

Binnen het Waterschap Hollandse Delta staat veiligheid hoog op de agenda.

Mensveiligheid (fysiek en mentaal), objectveiligheid (gebouwen en toegang)

en informatieveiligheid (data/gegevens) behoren tot de prioriteiten.

 

Om iedereen bij het Waterschap bewust te maken van het nut van veiligheid en om de juiste manier van werken te borgen, heeft Het Stormt een interne campagne ontwikkeld: 1.2.3. Heel simpel en heel doeltreffend. Voordat je aan iets begint, of voordat je iets afsluit, doe je eerst de 1.2.3. Safety Check.

 

Om ideeën op te doen en draagvlak te creëren is uitgebreid met de organisatie gepraat, daarna is de campagne levend gemaakt en gehouden door het werk van interne ambassadeurs. De campagne kreeg veel zichtbaarheid door middel van lifesize cijfers, posters en veel filmpjes met medewerkers uit alle lagen van de organisatie. De filmpjes deden hun werk goed, het werd een soort hype: jij en je collega’s in grappige en leerzame filmpjes. Kortom, een erg succesvolle interne campagne.

 

 

 

 

Campagne Waterschap Hollandse Delta

ervaring klant

“ Allereerst wil ik je oprecht bedanken voor de onschatbare inzet, enthousiasme en creativiteit die je en je team hebben bijgedragen gedurende de hele samenwerking. Jullie toewijding aan het veiligheidstraject is werkelijk bewonderenswaardig geweest, en het heeft onze organisatie enorm geholpen om te gedijen in de uitdagende omstandigheden van het traject. Jullie creatieve benadering, innovatieve ideeën en voortdurende inzet hebben een positieve impact gehad op ons project en hebben bijgedragen aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Jullie team heeft laten zien wat er mogelijk is wanneer professionals met passie en toewijding samenwerken. Hoewel het aanbestedingstraject tot het einde is gekomen en de samenwerking op dit moment wordt beëindigd, hoop ik oprecht dat onze paden elkaar in de toekomst weer zullen kruisen. Jullie hebben bewezen een waardevolle partner te zijn, en ik ben ervan overtuigd dat jullie succes zullen blijven boeken in jullie toekomstige projecten.” - Mitchell Klaassen

Deel deze case

halve hoofden case Evides

Evides

bedrijfsleven

Challenge everything. Waste nothing.

lees verder
Halve hoofden case Jeugdzorg

Jeugd- en kinderbeschermers

maatschappij

Wat zou jij doen?

lees verder
Halve hoofden case SAM - SDITG

SAM

maatschappij

Aan de slag zijn én blijven. Zo doe je dat.

lees verder

Koffie?

Contactformulier
  • Wij hebben een geldig e-mailadres nodig om contact met u op te kunnen nemen.

Het Stormt maakt gebruik van cookies. Bekijk ons Cookie en Privacy statement voor meer informatie