Wie wij zijn

We zijn nogal verschillend bij Het Stormt.
Jong, wat minder jong, vrouw, man, emotioneel, rationeel, universiteit, academie, van school gestuurd.
Economie, psychologie, creatief, marketing, communicatie; de 13 mensen die bij ons werken hebben een heel verschillende achtergrond.

Een mooi zooitje.
Wat bindt is dezelfde levensinstelling en een ongelooflijke drive en energie.

Wij geloven in eerlijkheid, elkaar een handje helpen, de verdieping zoeken, de wereld een beetje prettiger maken en veel plezier hebben in je werk.

Gek zijn we zeker, of noem het origineel. En onvoorstelbaar nieuwsgierig. Altijd. Naar alles. Maar goed zijn we ook.

Niemand bij ons neemt genoegen met de middelmaat, we gaan voor het beste. De beste koffie, de lekkerste lunch, 
maar bovenal doen we onze verschrikkelijke stinkende best voor onze klanten.

Want we geloven in ultieme klantvriendelijkheid. In open, uitdagende, liefdevolle, resultaatgerichte, vriendenmakende relaties.

Dag en nacht. Want communicatie stopt nooit. Gelukkig maar.

 


Team

Gravers

Onze strategen kijken altijd verder dan hun snuit lang is. Graven voor jou naar de beste oplossingen en gaan daarbij echt de diepte in. Het DNA zit in hun lichaam. De organisatie anno nu bekend terrein. Lean, gedreven vanuit het hart van de organisatie, de missie, de identiteit. 100% thuis in de toekomst, flexibel en gericht op mensen. Ze kunnen luisteren als de beste en zetten hun bevindingen graag om in concrete adviezen. Tastbare oplossingen. Waarmee jij jouw organisatie naar een hoger plan kan tillen. 

Doeners

Op vrijdagmiddag nog een nieuwsbrief die er voor het weekend uit moet? Je kunt onze projectmanagers er ’s nachts voor wakker maken. Stormachtige regeltantes met een liefde voor lijstjes. Een strak oog op de planning en een hoop passie voor communicatiemiddelen, evenementen, filmpjes en social media posts. Onze projectmanagers staan te springen om jou van de beste oplossingen te voorzien en rennen van hot naar her om alles op tijd en tot in de puntjes te verzorgen.

Tovenaars

Verwondering en kippenvel. Magie en betovering. Onze creatieven verzorgen de beleving en vormgeving van jouw organisatie. Niks is voor hen te gek. De wereld is hun circus. Alleen de beste trucs mogen in de piste. Zolang het werkt en loyaal is aan je identiteit. Online en offline. Concepten, campagnes, vormgeving, film en geluid. Onverwachte wendingen. En ja, soms lopen dit soort honden weleens weg, maar ze komen altijd weer naar huis.

Reizigers

Zie hier onze typische accountmanager.  Op pad om jou van de beste oplossingen te voorzien. Zij werkt nog met een ouderwets adressenboekje en is dol op koffie. Deze kletsmajoor heeft altijd oor voor jouw problemen, ingevingen en andere gedachtespinsels. Ze denkt mee en soms ook tegen. Stelt vragen en staat bovenal altijd voor je klaar. Ze is je beste vriendin en zorgt ervoor dat jij deadlines haalt en resultaten behaalt. Dag en nacht.


Wonder

stormachtig werk

Wonder Wij leveren stormachtig werk.
lees verder

17 parkeerplaatsen

Wonder Voor iedereen een plekje.
lees verder

het stormt volkslied

Wonder Ons eigen Wilhelmus.
lees verder

Nieuwsbrief ontvangen?