bedrijfsleven

In deze tijd waarin ontelbaar veel nieuwe mogelijkheden zich voordoen, voelen wij ons als een vis in het water.

We ondernemen mee. We helpen organisaties zich thuis te voelen in een exponentiële omgeving. Niets is meer wat het was, maar dat is juist reuze aantrekkelijk.

Hoe kun je jezelf blijven als bedrijf, maar toch meebewegen met de tijdgeest. Nieuwe waarde creëren, nieuwe paden bewandelen, communities bouwen, data en techniek voor je laten werken.

Voor grote en kleine bedrijven, multinationals en start ups, verzorgen we identiteitssessies op maat, werken we vanuit authenticiteit.

We helpen actief met organisatieverandering en zijn ook nog steeds een reclamebureau met gave concepten en campagnes die werken.

Kortom, onze rol is gigantisch veranderd. We zijn pro actief bij onze klanten betrokken, dag en nacht, altijd. Samen zorgen we voor veel meer waarde.


Cases

Unilever

Bijna elk Nederlands huishouden heeft er wel een product van in huis staan: Unilever. Consumer goods met een duurzaam randje…

29
Facilicom

Sturen op werkgeluk. Dat is wat Facilicom doet. En wat een geluk, dat wij een nieuw communicatieconcept mochten ontwikkelen dat hier op alle fronten lading aan geeft!

28
Koffie & thee

Wat koffie en thee met mensen doen is enorm. En dan hebben we het nog niet eens over smaak en smaakbeleving.

17
Impact Vastgoed

Waar je woont, is waar je leeft. Daar weet Impact Vastgoed alles van. Want Impact realiseert woonomgevingen, zoals ‘De Zaanse Helden’ in Zaandam. En dat is ook koren op onze molen…

06
Coolblue

Past in het rijtje Uber, AirBnB en andere exponentiële organisaties. Wij mochten een beetje meehelpen aan het succes van Coolblue.

59
Fris & frivool

Het gaat vooral om beleving in de (fris) drankensector.

30
Campina

Wist je dat het merendeel van de stadse kinderen in Nederland niet eens weet dat melk van de koe komt? 

04
SkylineDX

Hoe innoveer je de medische wereld? Dat is de uitdaging waar SkylineDx voor staat. Het Stormt kreeg de kans om SkylineDx zelf als merk te innoveren; strategisch en communicatief.

20
NV Schade

Een verzekeraar met hart voor de mens. NV Schade verzekert 40 000 werkgevers en 314 000 werknemers. Het Stormt ontwikkelde persoonlijke campagnes die hierbij aansluiten…

24
Visbureau

Voor het Nederlands Visbureau bedachten we de campagnes “Mannen van de Zee” en “Vis ’t uit” met als doel om vis weer op de kaart te krijgen.

67
Luba

Met hart voor het MKB en dicht bij lokaal talent is Luba een belangrijke speler in de uitzendbranche. En dat laten we zien met de campagne “Luba maakt het mogelijk’’!

71
Oaklins

Een wereldbedrijf in de corporate finance sector en tevens de grootste onafhankelijke financieel adviseur van organisaties in Nederland. Wat is onze rol?

42
ERA Contour

Buurten waar mensen graag wonen. Daar gaat ERA Contour als ontwikkelaar en bouwer voor. En het is hoog tijd om dat verhaal helder en aansprekend te laden in communicatie. Helemaal ons straatje...

14
Desso Tarkett

Wat is jouw stijl? Een platform vol interieur en vloerinspiratie met blogs en vlogs van onder andere presentator Michiel de Zeeuw voor klant Desso Tarkett.…

54
Gazprom Energy

Gazprom Energy heeft veel aandacht voor haar klanten en steekt dan ook veel energie in business to business communicatie. Daar helpen wij graag een handje bij…

87
Mosselbureau

Mosselen zijn een feestje! Omdat ze hartstikke lekker zijn, maar ook omdat je ze nooit alleen eet. Aan ons de taak om ze opnieuw op de kaart te zetten…

56
Essentium

Durven kiezen voor een echte specialisatie en dat zó goed doen dat er vanuit heel Nederland mensen naar je komen kijken hoe je dat doet.

75
Confidentieel

Veel van onze werkzaamheden zijn vertrouwelijk en hebben een geheimhoudingsplicht. Dan gaat het over identiteit, coaching of strategie.

01
Dutch Cabin Group

Dutch Cabin Group is specialist in het leveren van tijdelijke en semi permanente huisvesting, zowel nationaal als internationaal.

09

Nieuwsbrief ontvangen?


niet slaan!!!!

Wonder
lees verder

het stormt volkslied

Wonder
lees verder

in het nieuws

Wonder
lees verder

Eens praten?

Contactformulier
  • Wij hebben een geldig e-mailadres nodig om contact met u op te kunnen nemen.

Het Stormt maakt gebruik van cookies. Bekijk ons Cookie en Privacy statement voor meer informatie