Innovatiesessie Peter Joosten

Volgende week ontvangen wij Peter Joosten voor onze maandelijkse innovatiesessie. Peter Joosten is een biohacker, DIY Futurist en TEDx spreker en geeft lezingen, presentaties en workshops over nieuwe technologie en de impact op de mens, het bedrijfsleven, de zorg, het onderwijs, de overheid en de maatschappij. Je kent hem misschien wel van Galileo (RTL5), Valerio4ever (BNNVARA) of Met het Oog op Morgen (NPO Radio 1). 

Daarnaast heeft hij net een boek uitgebracht: Biohacking, de toekomst van de maakbare mens.

Kunstmatige intelligentie, 3D-geprinte organen, genetische modificatie, transhumanisme, nootropics, brain computer interfacing, cyborgs, quantified self en nog veel meer. Van het upgraden van je huidige leven aan de hand van technologie tot toekomstvisies waarin we zijn veranderd tot supermensen: welkom in de wondere wereld van biohacking. Biohacking heeft een grote impact op ons leven. Nu en in de toekomst. Ben jij er klaar voor?

Meer weten over Peter Joosten? Klik dan hier en laat je ook inspireren! 


Cases

Coolblue

Past in het rijtje Uber, AirBnB en andere exponentiële organisaties. Wij mochten een beetje meehelpen aan het succes van Coolblue.

59
Gem. Dordrecht

Verrassende ontmoetingen, nieuwe energie, andere tijden. Samen op zoek naar nieuwe wegen en verbindingen met Connecting Dordt!

18
Unilever

Bijna elk Nederlands huishouden heeft er wel een product van in huis staan: Unilever. Consumer goods met een duurzaam randje…

29

Op de hoogte blijven?


Wonder

1 lievelingsoma

lees verder

het stormt volkslied

lees verder

64 koppen koffie

lees verder

Koffie?

Contactformulier
  • Wij hebben een geldig e-mailadres nodig om contact met u op te kunnen nemen.

Het Stormt maakt gebruik van cookies. Bekijk ons Cookie en Privacy statement voor meer informatie