Case

19

Westland

Voor de regio Westland hebben we een aantal belangrijke initiatieven mogen ondersteunen.
Voor World Horti Center - een innovatief samenwerkingsverband tussen onderwijs, bedrijfsleven en overheid- hebben we identiteitssessies gedaan, met kernwaarden, missie/visie, propositie en strategie. Maar ook de grafische vormgeving is van onze hand.
Voor overheid en bedrijfsleven helpen we ook met het tot stand komen van de nota Greenport 3.0, een kijkje in de toekomst voor de tuinbouwsector en hoe dit nu al in gang te zetten. In de regio Westland zijn we verder actief voor diverse commerciële klanten en voor het mbo onderwijs.

  • Identiteit
  • Strategie en positionering
  • Grafische vormgeving.
Deel deze case

MBO Westland

onderwijs

Een regionale mbo met drie partijen (Lentiz, Mondriaan en Albeda). Docenten en leerlingen die hun blik internationaal richten…

lees verder

Gemeente Dordrecht

maatschappij

Verrassende ontmoetingen, nieuwe energie, andere tijden. Samen op zoek naar nieuwe wegen en verbindingen met Connecting Dordt!

lees verder

Woonstad Rotterdam

maatschappij

Woonstad Rotterdam is niet zomaar een woningcorporatie. Echte Rotterdammers zorgen ervoor dat iedere wijk z’n succesverhaal kan schrijven.

lees verder

Ministerie EZ

maatschappij

Van 3d printers tot drones. Techniek heeft een hoop te bieden. Samen met het ministerie van EZ ontwikkelden we inspirerende evenementen voor de technieksector…

lees verder

Oaklins

bedrijfsleven

Een wereldbedrijf in de corporate finance sector en tevens de grootste onafhankelijke financieel adviseur van organisaties in Nederland. Wat is onze rol?

lees verder

Coolblue

bedrijfsleven

Past in het rijtje Uber, AirBnB en andere exponentiële organisaties. Wij mochten een beetje meehelpen aan het succes van Coolblue.

lees verder

Koffie?

Contactformulier
  • Wij hebben een geldig e-mailadres nodig om contact met u op te kunnen nemen.

Het Stormt maakt gebruik van cookies. Bekijk ons Cookie en Privacy statement voor meer informatie