Case

01

Confidentieel

Veel van onze werkzaamheden zijn vertrouwelijk en hebben een geheimhoudingsplicht. Dan gaat het over identiteit, coaching of strategie. Cases en resultaten mogen we niet delen, maar in de loop der jaren hebben we een mooie groep klanten mogen helpen en adviseren. 

 

 

Deel deze case

Sociaal Werk Nederland

maatschappij

Sociaal Werk Nederland is de overkoepelende brancheorganisatie van het sociaal-maatschappelijk werk. Een betekenisvolle organisatie. Het Stormt hielp met een veranderingsslag.

lees verder

Gemeente Dordrecht

maatschappij

Verrassende ontmoetingen, nieuwe energie, andere tijden. Samen op zoek naar nieuwe wegen en verbindingen met Connecting Dordt!

lees verder

Ministerie EZ

maatschappij

Van 3d printers tot drones. Techniek heeft een hoop te bieden. Samen met het ministerie van EZ ontwikkelden we inspirerende evenementen voor de technieksector…

lees verder

Coolblue

bedrijfsleven

Past in het rijtje Uber, AirBnB en andere exponentiële organisaties. Wij mochten een beetje meehelpen aan het succes van Coolblue.

lees verder

TechniekTalent.nu

maatschappij

Hoe aantrekkelijk kan je Techniek communiceren? Voor TechniekTalent.nu bedachten we een heel eigentijdse communicatiestrategie.

lees verder

Woonstad Rotterdam

maatschappij

Woonstad Rotterdam is niet zomaar een woningcorporatie. Echte Rotterdammers zorgen ervoor dat iedere wijk z’n succesverhaal kan schrijven.

lees verder

Frisse wind nodig?

Contactformulier
  • Wij hebben een geldig e-mailadres nodig om contact met u op te kunnen nemen.

Het Stormt maakt gebruik van cookies. Bekijk ons Cookie en Privacy statement voor meer informatie